Quality Hotel Friends växer!

17 oktober 2016

Arenastaden har upplevt en expansiv utveckling och nya hyresgäster fortsätter att flytta in. I takt med Arenastadens utveckling ökar även behovet av hotellrum i området. 

Nu har Quality Hotel Friends bestämt sig att bygga om Arena Gate i Friends till 200 nya hotellrum och omvandlar Quality Hotel Friends fem översta våningar till ”executive floors” där hotellgästerna kommer få en upplevelse utöver det vanliga.

- Att trycket och intresset för boende i Arenastaden har ökat är ett faktum. Att vara ett hotell som vår ägare vill investera ännu mer i känns otroligt roligt och det ska bli fantastiskt att kunna tillgodose våra grannars och besökares hotellbehov, säger Björn Callin, hotelldirektör för Quality Hotel Friends.

Bygglovsärendet är inne hos Solna stad och om allt går enligt plan så påbörjas utbyggnad av hotellet i april 2017. Hotellet kommer gå från 400 hotellrum till närmare 600 rum. Det innebär att Quality Hotel Friends i Solna blir Stockholms absolut största hotell och därmed ett av norra Europas största.

Läs mer på MyNewsDesk/Quliaty-Hotel

Nyheter