Arenastaden får egen lokal budfirma

17 februari 2014

När målsättningen är att alltid vara snabbast och kunna leverera inom hela Europa gäller det att ha rätt utgångsläge. Jetpaks nya lokal i Arenastaden uppfyller företagets höga kravbild.

Budfirman Jetpak har nyligen flyttat in i en 1 500 kvadratmeter stor lokal i Arenastaden. Målet med flytten var att gå från ett bostadsområde med många privatpersoner, till ett företagsområde med stor tillväxtpotential och moderna lokaler.

Deras nya lokal på Gårdsvägen 8 är ljus, fräsch och modern. De anställda sitter i ett öppet kontorslandskap, och i närheten av kontoret finns en mängd företag.

– Vi vill att lokalerna vi sitter i ska förmedla våra värderingar. Vi är nordens snabbaste dörr till dörr-transportör och levererar bud samma dag i både Sverige, Norden och Europa. Lokalt fokus är leverans inom 60 minuter. Så när man träffar oss ska man känna att vi är snabbast och att vi gör skillnad. Det ska kännas modernt och fräscht, och det gör det nu, säger Fredrik Sidhagen som är vd för Jetpak.

Goda kommunikationer

Läget är optimalt för Jetpak som sökte närhet till både Stockholm city och Arlanda flygplats. Som företag har de ett stort nätverk med både flyg och bilar, det är därför viktigt att ha nära till både storstad och kommunikationer.

– Vi levererar allt från dokument som ska från A till B i Stockholmsområdet, till borrhuvuden och bilreservdelar som akut måste upp till Norrland för installation samma dag. Inget är för svårt för oss. Solna och Arenastaden ligger därför helt perfekt till rent geografiskt, säger Fredrik Sidhagen.

Ökad trivsel

Närheten medför även att Jetpaks anställda trivs. De tycker om att det finns så många olika kommunikationsmöjligheter och att det går snabbt att ta sig till och från jobbet. 

– Slutligen föll valet också på Arenastaden för att det är ett område som är under tillväxt, det händer mycket. Solna som kommun präglas av företagsamhet och utveckling. Det finns många visioner och man är väldigt framtidsorienterad, säger Fredrik Sidhagen.

Han är övertygad om att de kommer att passa in och trivas. Han tror också att de som företag kan bidra till området och dess framväxt.

– Att vi flyttat in innebär att Arenastaden fått sin egen lokala budfirma. Vi finns alltid på plats och har alltid bilar i området, vilket gör att vi kan hämta bud och leverera snabbt. Du kommer att se många röda Jetpakbilar i området, säger Fredrik Sidhagen.

Erbjudande till företag i området

När Jetpak flyttade in passade de på att gå ut med ett lanseringserbjudande till företag i Arenastaden.

– Erbjudandet går ut om två månader, så jag tänkte passa på att tipsa om det här. Gå in på vår hemsida jetpak.se och testa oss, ni kommer inte att bli besvikna, säger Fredrik Sidhagen.

Nyheter