Fixa inköpen inför julen

2 december 2016

Julstressad? Det behöver du inte vara när du har Nordens största shoppingcentrum på behändigt avstånd. Här får du de bästa tipsen inför julshoppingen.

Mall of Scandinavia firar sin andra jul i Arenastaden genom att satsa stort på service. Här får du hjälp att slå in paket, kan lämna in jackor och tunga påsar i garderoben och få en stunds egentid när barnen är på barnpassning.  

Fixa alla julklappar på en dag

Från den 17 till 23 december är butikerna öppna till 22, så du kan passa på att handla alla klappar på en kväll. Mall of Scandinavia har flera unika butikskoncept som RoyalDesign.se, Lindt, Lego Store och Disney Store, så chansen är stor att du hittar annorlunda julklappar här.

 - Det är en härlig julstämning hela dagarna då vi har så stora ytor men lugnast är det tidigt på dagen eller senare på kvällen, säger Louise Bergqvist, centrumchef.

Under julhandeln finns också flera diskar som säljer presentkort som till exempel kan användas i butiker, på restauranger och i IMAX –biografen.

Roa barnen med snöfall och lek

år har julbelysningen utökats och är värd att ta med familjen för att titta på. Varje timme kan du se ett spektakulärt snöfall vid Water Plaza i restaurangområdet. Ett stort julträd med blommor av återvunna PET-flaskor lyser upp ingången vid Stjärntorget.

Tomten finns också på plats varje helg i december mellan klockan 11 och 16.

Mall of Scandinavia har barnpassning för barn mellan tre och tio år i 80 minuter på lördagar och söndagar i december. Där kan barnen vara med på sångsamling eller sagostund, pyssla och leka.

Preppa inför julfirandet


När du ska handla julmat tipsar Louise om att ta den södra infarten under Stjärntorget och parkera på de nedre planen i zon A och E. Därifrån går det rullband så att du kan dra kundvagnen direkt till och från ICA Kvantum och Hemköp. Julens alla dekorationer hittar du i någon av alla 15 inredningsbutiker som Illums Bolighus eller Habitat.

För dig som vill koppla av med underhållning under julruschen rekommenderar Louise julshowen med Tommy Nilsson på O’Learys den 30 november – 21 december. Till O’Learys kan du dessutom ta med släkten eller vännerna för att bowla, spela minigolf eller tävla i femkamp.

Se erbjudanden i app

På mallofscandinavia.se, i App Store eller på Google Play kan du ladda ner en app för att hålla dig uppdaterad om erbjudanden i butiker och restauranger året runt. Du som jobbar i Arenastaden kan också bli lojalitetsmedlem och får då bland annat tio procent rabatt i flera butiker och fyra timmars gratis parkering. Alla erbjudanden finns också på mallofscandinavia.se.

Här blir du som arbetar i Arenastaden lojalitetsmedlem på Mall of Scandinavia. 


Nyheter