Hyllat hotell i Arenastaden

3 februari 2017

Quality Hotel Friends har utnämnts till 2016 års bästa av kedjans 60 hotell i Norden, bland annat för att många gäster gett hotellet fina betyg. Och nu satsas det ännu mer på hotellet.

Det är andra året i rad som hotellet vinner utmärkelsen och den baseras på de toppresultat som hotellet fått inom service, gästnöjdhet och omsättning.

- Vi har lyckats bygga upp ett fantastiskt team med rätt person på rätt plats och det är detta lagarbete som ligger bakom våra vinster. Vi ser fram emot kommande år med nya projekt och att välkomna alla gäster till oss, säger Björn Callin, hotelldirektör, i ett pressmeddelande.

Under året har hotellet stora satsningar på gång. En stor eventsal byggs om till fler hotellrum, en investering på 200 miljoner kronor från ägaren Petter A. Stordalen.

Quality Hotel Friends har det senaste året även tagit emot flera andra priser, bland annat “Certificate of Excellence 2016” och “Travellers’ Choice 2016” från Tripadvisor och “Guest Review Award 2016” från Booking.com.

- Vi är oerhört stolta att få vara en del av utvecklingen i Arenastaden. Att få skapa en hotellprodukt i hög klass gör att serviceutbudet ökar och fler företag söker sig hit. Under året har vi ökat med 23 procent i gästnöjdhet och 24,5 procent i omsättning, säger Björn.

Nyheter