Mall of Scandinavia –nu 1 år!

25 november 2016

Den 12 november fyllde Mall of Scandinavia 1 år. Med över 14 miljoner besökare sedan invigningen har shoppingcentrumet varit en stor framgång för Arenastaden. Louise Bergqvist, Centrumchef på Mall of Scandinavia, berättar om hur året har gott och om framtiden i kort.

Det har nu gått 1 år sedan ni öppnade. Vad var det som var mest spännande under året?
Det har varit fantastiskt spännande att vara en del av den växande stadsdelen Arenastaden, som förändrats enormt på några få år. Med flera företag som flyttar hit, bostäder, Friends Arena och spännande events, är det en dynamisk del av Stockholmsregionen med stor potential.

Hur ser framtiden ut?
Vi ser fram emot att ta del av Arenastadens fortsatta tillväxt, bland annat då vi välkomnar SEB till området nästa år och ICA året därpå. Det är viktigt för oss att erbjuda extra bra förmåner till de arbetande i Arenastaden. Därför har vi ett specifikt lojalitetskort för dem, där de får tillgång till unika erbjudanden i våra butiker och restauranger.

Vi jobbar ständigt med att utveckla våra koncept i centrumet för att erbjuda en så bra upplevelse som möjligt. Bland annat kommer vi att utveckla The Designer Gallery, ett kluster av design- och livstilsvarumärken i hjärtat av Mall of Scandinavia. Där vill vi fortsätta jobba med nya pop-up-butiker, event och koncept som ger en helt ny upplevelse för besökaren.

Dessutom arbetar vi konstant med att hitta nya spännande butiker. Då vi öppnade förra året kunde vi erbjuda flera nya varumärken på den svenska marknaden, och vi vill fortsätta att erbjuda ett utbud utöver det vanliga.

Vad har ni för planer för det kommande året?
Vi vill fortsätta att utveckla kundupplevelsen. Detta innefattar allt bland annat ännu tydligare skyltning och kommunikation, utökad service och ännu fler fördelar till våra lojalitetsmedlemmar. Vi har i september öppnat vår barnpassning på söndagar och det är en service som vi vill fortsätta att utveckla under nästa år. Vi kommer fortsatt att planera events och aktiveringar inuti centrum som gör kundupplevelsen ännu mer intressant.

Snart är det jul, hur förbereder ni er inför julen?
Julen är en viktigt period på Mall of Scandinavia och vi strävar efter att erbjuda den bästa shoppingupplevelsen för våra besökare. Vi kommer att erbjuda kostnadsfri paketinslagning och utökade möjligheter att köpa våra populära presentkort på plats. Alla besökare kan se vår julbelysning och familjer kan hälsa på tomten på helgerna innan julen.

Har du tips till de som letar efter bra julklappar?
Ett julklappstips är våra presentkort, då de fungerar på alla butiker och restauranger i Mall of Scandinavia (ej Systembolaget). De mottas även IMAX-biografen, vilket är en populär julklapp!

Nyligen har vi dessutom välkomnat flera nya butiker och restauranger, vilka vi varmt kan tipsa om. Bland annat har restaurangerna Budda Khan Teppanyaki och BIM öppnat, vilka båda är väl värda ett besök!

Nyheter