Modigare möten på Friends Arena

12 juni 2017

Visste du att Sveriges största konferensanläggning ligger i Arenastaden? Friends Arena huserar inte bara superstjärnorna utan här kan alla boka möten.

Många företag och organisationer känner ett behov av att lämna kontoret och ses i en annan miljö när det är tid för konferens. Friends Arena anordnar konferenser för grupper från 2–75 000 personer.

- Det är lätt att vara kreativ när man vistas i en annorlunda miljö, säger Victoria Huusko ansvarig för Friends Arena konferens och eventverksamhet. Här tar du del av de stora ögonblicken, hör applåder från publikhav och får en känsla av magi och artister i världsklass. Och du får vara en del av det med ditt företag och dina medarbetare.

Här kan du ha ett seminarium i något av de många rummen med sport- eller musikinredning, visa företagspresentationen på den 65 kvadratmeter stora skärmen, eller njuta av en galamiddag under öppet tak. Arenans mat- och dryckesleverantör är Operakällaren.

Aktiviteter i massor

När du vill ta en paus från mötet kan du välja mellan en lång rad aktiviteter – allt från att gå en taktur, åka linbana eller gå en guidad tur bakom kulisserna. Eftersom detta är nationalarena för herrlandslaget och hemmaarena för AIK, så det går så klart också att spela fotboll.

- De som varit på konferens här kommer hem lite modigare och lite mer kreativa. I den digitala världen ökar behovet av att faktiskt träffas och ta sig tid att reflektera, säger Victoria.

Friends Arena har ett samarbete med affärs- och idrottsnätverket 100/Oktan, dit många svenska idrottsprofiler är knutna. Det gör att du kan boka ett föredrag till konferensen om hur man skapar vinnande lag, mental träning eller andra ämnen kopplade till sport och affärer.

Det kan du göra på Friends Arena-konferensen – ett axplock:

  • Promenera på takbjälkarna
  • Spela fotboll
  • Gå en guidad tur bakom kulisserna
  • Åka linbana
  • Quick Jump – en form av bungy jump
  • Crosstraining
  • Cykla på den tvåfiliga banan under läktaren

Om konferenser på Friends Arenas webbplats.

Nyheter