Stjärnkrögare driver Vigårda i Arenastaden

31 oktober 2016

De senaste mattrenderna och de mest spännande smakerna hittar du numera i Arenastaden. Här har några av Sveriges bästa krögare valt att etablera sig. Ett exempel på det är Vigårda, stjärnkockarna Melker Andersson och Danyel Couets hamburgerkedja.

Vigårdas koncept är att bjuda på kvalitetshamburgare och att det ska vara enkelt, snabbt och gott. Restaurangen jobbar väldigt lokalt och i nära samarbete med bondgårdar för att få in fräscha råvaror.

Vi har något för alla, säger Enes Aganovic, krögare på Vigårda i Arenastaden. Tonåringar, barnfamiljer och folk uppåt i åldrarna kommer hit. Framöver kommer vi att satsa mer på after work med bra priser i baren och skön musik vissa kvällar.

Vigårda har sedan de öppnade i Arenastaden varit välbesökt både helger och dagtid. Att stora företag som Telia etablerat sig i området betyder förstås mycket. Mall of Scandinavia har en fyrstjärnig profil vilket innebär att både restauranger, service och butiker ska hålla hög kvalitet.

Det är en häftig och annorlunda tanke, säger Enes. Många besöker gallerian och vi har flera kvalitetsrestauranger runt oss. Hittills har det gått riktigt bra och vi är nöjda.

För dig som är lojalitetsmedlem på Mall of Scandinavia finns flera erbjudanden att ta del av. Just nu får du till exempel 20 procent på all mat om du beställer i baren på fredagar mellan klockan 16 och 19. Bli lojalitetsmedlem på Mall of Scandinavia och läs om erbjudanden.

Förutom i Arenastaden finns Vigårda på snart fyra adresser till i Stockholm samt i Malmö och Göteborg. Ägare är Grupp F12, som Melker Andersson och Danyel Couet står bakom.

Nyheter