Tesla öppnar i Arenastaden

16 oktober 2015

Tesla med sina välutvecklade el-bilar öppnar butik i nya Mall of Scandinavia.

Snabbast i världen

I och med öppningen 12 november i Mall of Scandinavia blir det tredje butiken i Sverige för Teslas del. Butiken kommer att bjuda på 240 kvadratmeter inspiration med bland annat nylanserade modellen P90D på plats. En serietillverkad sedanmodell som är den hittills snabbaste serietillverkade fyradörrarsbilen i världen!

Teslas el-bilar är utvecklade för att möta efterfrågan på långsiktigt hållbara biltransporter utan utsläpp. Företaget grundades redan 2003 av en grupp ingenjörer i Silicon Valley som ville bevisa att elektriska bilar till och med kan vara bättre än bensindrivna bilar. 

Butik där människor shoppar

El-bilstillverkaren har en okonventionell filosofi när det gäller butikslägen - att möta kunderna där de shoppar.

- Till skillnad mot de flesta andra bilvarumärken är Teslas butikskoncept utvecklat för platser där människor shoppar. Kunderna behöver inte köra till ett industriområde utanför staden för att besöka en Tesla-butik. Mall of Scandinavia erbjuder en modern shoppingupplevelse och strävar efter att ligga i framkant, något som vi tycker överensstämmer väl med vårt varumärke, säger Esben Pedersen, presschef Tesla Norden.

Nyheter